English - American English - UK English: Ireland English - Canada English - Australian English - South Africa Spanish - Spain Spanish - Argentina Spanish - Puerto Rico Spanish - Mexico French - France French - Belgium Portuguese - Portugal Portuguese - Brazil Russian - Russia Russia - Belarus Czech - Czech Republic Hindi - India Swedish - Sweden German - Germany Finnish - Finland 

MyDatingDisaster.com tarjoaa netin keskustelupalstan, jossa käyttäjät voivat jakaa humoristinen ja noloa vuodelta tarinoita anonyymisti maailman. Tapaa uusia ihmisiä, kysy neuvoja joku vastakkaista sukupuolta, tehdä tunnustus tai vain oppia "mitä ei saa tehdä." Prosessissa saatat löytää "Mr. / Ms. Right." Ei mitään kustannuksia postitse tai vastata jonkun muun viestiä!

Säännöt lähettämisen:    

  • Täysi henkilöiden nimet ja muut muita henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten osoitteita, sähköpostiosoitteita, puhelinnumeroita, linkkejä sosiaalisen verkostoitumisen profiileja tai muut sivustot pitäisi olla lähetetty milloin tahansa. Näiden foorumit ovat yksinkertaisesti jakaa kokemuksia ei loukata toisia.
  • Ei lähettämisestä ja ahdistavaa, kiusaamista tai uhkaavaa luonteeltaan sallitaan.
  • Mainonta Tavaroiden ja palveluiden myös muille sivustoille on kielletty.
  • Säädytön tai karkeaa kieltä on kielletty ja Dating Disaster admin pidättää oikeuden poistaa viestit ja jopa käyttäjät, jotka rikkovat näitä sääntöjä.
  • Lähettämällä kaikki valokuvat sopivat, että ne ovat sinulla on oikeus julkaista kuvia ja on lupa kaikkien yksilöiden esiintyvät kuvia.
  • Sen lisäksi, että virka, nauttia ja pitää hauskaa!
Like us on Facebook! Follow us on Twitter!
Aiheet
1). Bad Breakups
2). Huono eka kerta
3). Kulttuurierot
4). Dating Neuvonta
5). Treffit Confessions
6). Yleinen huono päivä Stories (Uncategorized)
7). Hän Aikaan Toisaalla (ja jäi kiinni)
8). Läheisyys
9).Aivan uskomaton
10). Online Päivämäärät
11). Liian takertuva liian nopeasti
12). Työpaikka Romance menee pieleen